Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді побили поліцейського, а в Мукачеві – намагались покусати та вдарити

В Ужгороді побили поліцейського, а в Мукачеві – намагались покусати та вдарити

В Ужгороді та Мукачеві поліцейські розпочали слідство щодо нанесення тілесних ушкоджень працівникам поліції під час затримання підозрюваних у злочинах. В одному випадку опір патрульному чинив підозрюваний у зберіганні наркотичних речовин, в іншому неадекватно поводився підозрюваний у незаконному проникненні в приміщення.

ВІДЕО ДНЯ

До Мукачівського та Ужгородського відділів поліції доставили громадян, які при затриманні чинили опір працівникам поліції та нанесли їм тілесні ушкодження, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Перший інцидент стався вчора, 12 квітня, у Мукачеві. Двоє інспекторів патрульної поліції виїхали на виклик за фактом незаконного проникнення в приміщення по вулиці Невського. Поліцейські одразу ж затримали підозрюваного. Проте 30-річний житель села Великі Лучки спробував втекти та намагався вкусити поліцейських за руки та нанести удари в обличчя. Затриманого доставили у відділ поліції.

Реклама

Сьогодні, 13 квітня, о 00:12 годині, інспектор патрульної поліції Ужгорода повідомив про вчинення йому опору 34-річним жителем села Невицьке. Чоловік підозрюється у зберіганні наркотиків. При затриманні чоловік наніс патрульному забої обличчя.

Підозрюваного доставили в Ужгородський відділ поліції.

Реклама

У діях обох затриманих вбачаються ознаки злочину за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України ( Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків). Таке правопорушення карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно