Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік за 20 євро намагався "домовитися" з митником

Чоловік за 20 євро намагався "домовитися" з митником
ВІДЕО ДНЯ

Державний інспектор відділу митного оформлення №3 митного посту «Лужанка» Закарпатської митниці ДФС відмовився від пропонування неправомірної вигоди за вирішення «проблемного питання» – пропустити через пункт пропуску авто українця, який не був його власником, без нотаріально посвідченого доручення на декларування товарів, необхідного для перетину митного кордону України.

У закордонний паспорт українець за вказану «послугу» поклав пропоновані 20 євро, – повідомили в ДФС у Закарпатській області. Про випадок дачі неправомірної вигоди працівнику митниці було повідомлено керівництво митного посту, начальника Закарпатської митниці ДФС та викликано працівників поліції.

Реклама
Читайте також:
На хабарі "погорів" закарпатський прикордонник

При свідках, у присутності співробітника управління внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Закарпатській області, грошові кошти українця було вилучено співробітниками поліції, транспортний засіб затримано до повернення власника, який прослідував у супроводі слідчих до Берегівського ВП ГУНП у Закарпатській області.

Реклама

Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі карається штрафом від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно