Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліцейські знайшли двох неповнолітніх дівчат

Двох неповнолітніх закарпаток повернули додому правоохоронці Ужгородщини та Берегівщини. Вчора, 15 квітня, до поліції звернувся мешканець села Верхнє Солотвино Ужгородського району.

ВІДЕО ДНЯ

Чоловік попросив допомоги правоохоронців у пошуках неповнолітньої сестри його дружини та її подруги. Обидві навчаються в Ужгороді. Дівчата з 13 квітня перестали виходити на зв’язок із рідними.

Як розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської області, на пошуки неповнолітніх, які зникли на два дні, задіяли правоохоронців всіх районів області.

Реклама
Читайте також:
Зник безвісти закарпатський заробітчанин

Працівники сектору реагування патрульної поліції та слідчі Ужгородського районного відділення спільно з берегівськими колегами провели оперативно-розшукові заходи і швидко розшукали дівчат.

Реклама

Поліція встановила, що весь час неповнолітні перебували у своїх знайомих у смт. Батьово Берегівського району. Втікачок повернули рідним.

З обома неповнолітніми поліцейські провели профілактичні бесіди про неприпустимість такої поведінки та попросили у майбутньому не повторювати вчиненого. Життю та здоров’ю дівчат нічого не загрожує.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно