Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Водій скоїв ДТП і втік. Постраждала жінка

ВІДЕО ДНЯ

Вчора, близько 17 год., ужгородські патрульні отримали виклик про ДТП з потерпілими від лікаря обласної лікарні. Прибувши за вказаною адресою, інспектори з’ясували, що в лікарні знаходиться потерпіла, яка потрапила в аварію.

За словами жінки, їдучи в обласному центрі на велосипеді по вулиці Капушанській, на неї здійснив наїзд автомобіль Peugeot 406, водій якого зник із місця події. Патрульні передали орієнтування на автомобіль іншим екіпажам та розпочали пошуки винуватця дорожньої пригоди.

Реклама

Як повідомили у патрульній поліції Закарпатської області, невдовзі виявили автомобіль причетний до події. За попередньою інформацією, власник автівки зізнався у скоєній дорожньо-транспортій пригоді.

Читайте також:
Вранці в Ужгороді сталася аварія
Реклама

На місце події патрульні викликали слідчих, які надалі будуть встановлювати всі обставини ДТП. Авто правопорушника евакуювали на арештмайданчик.

Патрульні нагадують, якщо ви раптом стали свідком дорожньо-транспортної пригоди, місце скоєння якої водій залишив, негайно інформуйте поліцію за телефоном «102», своєчасно отримана інформація може допомогти встановити порушника.

Якщо є потерпілі, що потребують медичної допомоги, повідомте про пригоду «Швидку допомогу», адже іноді шанс на порятунок життя залежіть від хвилин.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно