Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Народний депутат Василь Петьовка вимагає якнайшвидшого та об’єктивного розслідування злочину у селі Нижня Апша

Народний депутат Василь Петьовка вимагає якнайшвидшого та об’єктивного розслідування злочину у селі Нижня Апша

У Нижній Апші місцеві жителі блокували трасу Мукачево-Рахів-Рогатин. Люди переконані, що справу місячної давності за участі підлітків, де одного з них вбили, завдавши численних ножових поранень, «затягують» правоохоронці.

ВІДЕО ДНЯ

До того ж, у справі фігурує лише один підозрюваний, а місцеві переконані, що їх двоє. Жителі села обурені тим, що малолітнього затриманого Ужгородський міськрайонний суд на клопотання адвоката через три тижні, 4 квітня, відпустив під домашній арешт, не зважаючи на існуючу постанову про тримання під вартою на місяць.

Жителі Нижньої Апші зібрались біля будинку обвинуваченого та перекрили автотрасу Мукачево-Рахів-Рогатин, вимагаючи взяти під варту першого підозрюваного, який порушив умови домашнього арешту, і затримання другого, котрого, за інформацією селян, батько мав намір вивезти  за кордон.

Реклама
Читайте також:
Вбивство у Нижній Апші: у суді зробили шокуючу заяву

Врешті, правоохоронці забрали обох учасників резонансного вбивства до Тячева.

Реклама

Народний депутат Василь Петьовка заявив: «Звертаюся до правоохоронних органів з вимогою об’єктивного та справедливого розслідування резонансної справи у Нижній Апші, адже парадоксальною є ситуація, коли громада вимагаючи справедливості, відкрито називає ім’я та знає хто є злочинцями, а правоохоронці вдають, ніби їм це невідомо. А всіх політиків та політиканів закликаю не піаритись на трагедії у сім’ї загиблого та не шукати собі на цьому дивідендів. Закликаю всіх, особливо тих, хто вважає себе причетним до політики: не навішувати неправдивих ярликів та не  грати на трагедії.  Вірю, що злочинці, які скоїли цей нелюдський вчинок, а також ті,  хто його покриває, чи навіть пробує це зробити, відповідатимуть за скоєне та будуть справедливо покарані. Як народний депутат зроблю все залежне, щоб справедливе правосуддя настало, і нікому не вдалося цю справу спустити на гальмах».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно