Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На трасі "Київ-Чоп" горіла вантажівка: подробиці від рятувальників

На трасі "Київ-Чоп" горіла вантажівка: подробиці від рятувальників

Перше повідомлення про пожежу на автотранспорті надійшло вчора о 09:22. Під час руху на вул. Набережній в селі Довге Іршавського району загорівся автомобіль "УАЗ-3303". Власник не розгубився й відразу зателефонував рятувальникам.

ВІДЕО ДНЯ

Через три хвилини після отримання виклику на місці події вже працювали вогнеборці державного пожежно-рятувального поста с. Довге. Осередком загорання став моторний відсік  транспортного засобу. О 09:28 пожежу локалізовали, а о 09:45 повністю ліквідували. Вогнем були пошкоджені: панель керування, кабіна та моторний відсік автомобіля.

Як зазначили в У ДСНС України у Закарпатській області, потерпілих на події не було. Обставини справи та остаточна причина виникнення пожежі з’ясовуються.

Реклама

А о 23:34 на автошляху "Київ-Чоп" (724 км) Воловецького району виникла пожежа у вантажному автомобілі "Scania R 380". Як з’ясувалось, під час руху гірською місцевістю у вантажному рефрижераторі загорілися шини. Силами бійців ДСНС о 23:55 пожежу було локалізовано та о 00:40 – ліквідовано.

На трасі "Київ-Чоп" горіла вантажівка: подробиці від рятувальників – 01
Реклама

До гасіння пожежі залучалися рятувальники 11-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Воловець та державного пожежно-рятувального поста с. Н. Ворота. Усього на місці виклику працювало 7 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

Вогнем були частково пошкоджені: шини, паливний бак, тент та гальмівна система вантажівки. На пожежі ніхто не постраждав. Причину виникнення пожежі та збитки встановлюють компетентні служби.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно