Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На трасі «Київ-Чоп» зупинили п’яного водія мікроавтобуса

Двох п’яних водіїв виявили працівники груп реагування патрульної поліції Ужгородського району. У селі Оноківці патрульні зупинили незареєстрований скутер марки «Dеltа», водій якого не мав захисного шолома. За кермом перебував житель села Ратівці в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,15 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.

ВІДЕО ДНЯ

На автодорозі «Київ-Чоп» біля села Баранинці Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мікроавтобус марки «Mercedes Sprіntеr», який порушив правила дорожнього руху, перетнувши суцільну смугу розмітки. За кермом перебував житель Ужгорода в стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка доставили на медосвідування в обласний наркодиспансер в Ужгород, де лікар-нарколог підтвердив стан алкогольного сп’яніння у водія. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У Сваляві пізно ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2102», на якому не був увімкнений поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. У чоловіка також немає водійського посвідчення. Під час проходження медосвідування в лікарні в нього виявили 1,26 проміле алкоголю, – повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області. На водія склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

Реклама
Читайте також:
Нетверезий водій: чоловік був настільки п’яним, що драгер не зміг виміряти кількість проміле алкоголю

Двох нетверезих водіїв затримали тячівські працівники групи реагування патрульної поліції. На вулицях селища Солотвино, з інтервалом у годину, зупинили два автомобілі під керуванням місцевих жителів: «ВАЗ-21010» та «Pеugeоt» іноземної реєстрації. На першому автомобілі не працювало заднє освітлення номерного знака, на другому – передня фара. Обидва водії перебували в стані алкогольного сп’яніння: в одного драгер виявив 0,87 проміле алкоголю, в другого – 0,37. На обох правопорушників поліцейські склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили їх від керування.

Реклама

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно