Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На швейній фабриці пройшли пожежно-тактичні навчання

На швейній фабриці пройшли пожежно-тактичні навчання

27 квітня у Виноградові лунали сирени пожежних автомобілів. Проте, поспішали рятувальники не на пожежу, а на навчання, що проводилися на швейній фабриці ПАТ «Гроно ТЕКС».

ВІДЕО ДНЯ

За задумом, в одному з швейних цехів на другому поверсі будівлі, виникла пожежа. Спрацювала автоматична пожежна сигналізація, тож, відповідно системою оповіщення всіх працівників та персонал було повідомлено про негайну евакуацію з приміщень. Охоронці об’єкту сповістили про пожежу рятувальників і поки вони прямували до місця виклику, на фабриці проводилася евакуація персоналу у спеціально визначені місця збору, – інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

Вогнеборці, що прибули до  місця виклику, здійснюють розвідку, встановлюють пожежний автомобіль на вододжерело, прокладають рукавні лінії та проводять бойове розгортання. Також форується газодимозахисна ланка.

Реклама

В цеху вогнеборці виявляють  «потерпілого», якого негайно виносять на свіже повітря. Подальші дії рятувальників передбачали повернення їх до цеху, щоб продовжити гасіння умовної пожежі. Але, повернувшись до цеху, бійці ДСНС виявили ще одного «потерпілого» (ним виявився колега наших працівників легкої промисловості із Франції), який вирішив зробити декілька фото з навчань, отже його життю  також загрожувала небезпека. Тож вогнеборці, довго не вагаючись, «врятували» і його.

По завершенню навчання учасники обговорили хід проведених навчань, а рятувальники розповіли як потрібнор діяти під час різного роду надзвичайних ситуацій.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно