Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Хусті готуються до Дня міста

У другу неділю травня Хусту виповниться 928 років. Тут до нього готуються заздалегідь. найперше, що організатори намагаються зробити – врахувати всі аспекти та ключові моменти проведення подібних заходів.

ВІДЕО ДНЯ

Серед учасників організаційного комітету – пожежники, поліцейські і працівники швидкої, аби забезпечити порядок та безпеку на святкуваннях. А також представники комунальних служб, освітяни і працівники культури, що безпосередньо організують розважальну програму.

У рамках Дня міста відбудеться ряд різноманітних заходів. А це – спектаклі та вистави у обласному театрі, тематичні виставки у міській картинній галереї, інтелектуальні ігри, спортивні змагання.

Реклама

Крім того, проведуть тут й традиційний чемпіонат Закарпаття зі спортивних танців «Хуст-Еліт-2018», й щорічний міжнародний фестиваль для людей з обмеженими можливостями «Долина нарцисів-2018».

Родзинка цьогорічних святкувань – Чемпіонат світу зі стронгмену та 12-й по рахунку Міжнародний фестиваль сучасної та народної пісні «Веселка над Тисою». Більше – у сюжеті «М-студіо».

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно