Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вранці прикордонники виявили контрабанду

ВІДЕО ДНЯ

Два випадки незаконного переміщення тютюнових виробів через українсько-угорський кордон виявили сьогодні вранці прикордонники у пункті пропуску «Тиса». Спершу, сховок з цигарками правоохоронці виявили у легковому автомобілі «Audi», що прямував на виїзд з України.

Під час перевірки  автівки прикордонники помітили підозрілий отвір у багажному відділенні. Вони вирішили поглиблено оглянути транспортний засіб і виявили у паливному баку 210 пачок тютюнових виробів «Rothmans». Згодом, ще 200 пачок цигарок «Philip Morris» військові відшукали у запасному колесі.

Реклама
Читайте також:
Чоловік намагався незаконно вивезти 5-річну дівчинку за кордон

Протиправні наміри 36-річного закарпатця призвели до того, що він залишився і без цигарок, і без легковика. Відповідно до чинного законодавства, автомобіль «Audi» 1998 року випуску та 410 пачок сигарет на кордоні було вилучено. Сума оцінки конфіскату склала понад 50 тисяч гривень, – зазначили у прес-службі Чопського прикордонного загону.

Реклама

За декілька годин ще одну партію контрабандного тютюну прикордонники виявили у мікроавтобусі «Фольксваген». Від прикордонно-митного контролю цигарки намагались приховати. Наразі встановлюється точна кількість сигарет та оцінка іхньої вартості

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно