Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У селі Лази на Тячівщині невдовзі відремонтують дорогу

На цей ремонт жителі села Лази чекали декілька десятків років. Популярні сірководневі джерела ваблять сюди туристів з усієї Європи, однак через погані дороги люди не бажали сюди повертатися. Тепер же – відбою від відвідувачів не буде, переконаний староста населеного пункту, адже гроші на ремонт вже виділили. За ці гроші прокладуть, фактично з нуля, більше 3-х кілометрів асфальту, прямо до комплексу "Чорна вода".

ВІДЕО ДНЯ

Роботи вже розпочали. Завершити ремонтні роботи, зі слів старости, мають за місяць. Нова дорога дозволить розвивати туризм у цьому регіоні,а це чималі надходження в бюджет громади, які можна використовувати на потреби населеного пункту. Місцеві жителі таким перспективам радіють і відзначають позитивні зміни від часу входження Лазів до складу Тячівської ОТГ.

До слова, з часу входження Лазів до складу ОТГ тут капітально відремонтували центральні дороги, зробили вуличне освітлення, звели дитячий майданчик …Поступово покращують інфраструктуру і в сусідньому селі Округла. Такі зміни – красномовна характеристика децентралізаційної реформи – коли гроші громадян не відправляють у Київ, а використовують на благо їхніх населених пунктів.

Реклама

Більше – у відеосюжеті М-студіо.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно