Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Соцпрацівники розшукали матір жінки, яка плює на людей у Мукачеві

Соцпрацівники розшукали матір жінки, яка плює на людей у Мукачеві

Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", на вулицях Мукачева жінка в інвалідному візку ображає перехожих та плює на людей. Мукачівців неадекватна поведінка цієї жінки обурює.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники Управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Мукачівської міської ради розшукали рідну матір жінки, яка пересувається на інвалідному візку (хоча вміє самостійно ходити) та дошкуляє мукачівцям.

"Пані Наталя проживає в Австрії і запевняє, що у свій час доклала максимум зусиль для того, щоб допомогти своїй дорослій доньці Вікторії, – повідомили в Управлінні праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Мукачівської міської ради. – Розповідає, що з нею завжди доводилося тяжко. Але кошти їй пересилала регулярно. Певний час вони навіть разом проживали в Австрії".

Реклама
Читайте також:
Мукачівці скаржаться на жінку, яка плює на перехожих. Місцеві чиновники кажуть, що не можуть нічим допомогти

Як зазначають у відомстві, через подібні дебоші Вікторію затримали та депортували з країни. У неї був шанс залишитися у тамтешньому спеціальному притулку і мати дала на це згоду. Але Вікторія навідріз відмовилася, порвала усі свої документи і написала заяву з побажанням повернутися до України. Оскільки вона дієздатна і могла самостійно вирішувати свою долю, її бажання виконали й депортували.

Реклама

"Мати каже, що не може повернутися до України і не знає, чим зарадити доньці. Усно жінка дала згоду на лікування доньки, але завірити нотаріально письмову згоду з певних причин не може, – повідомили в Управлінні. – Таким чином, ситуація вкотре зайшла у глухий кут".

Нагадаємо, що Вікторія після повернення з-за кордону поновила паспорт громадянина України, але відмітку про реєстрацію їй не поставили. Квартиру, де мала намір зареєструватися, бабуся продала і переїхала до сина в Прагу. Жити з родичами в Празі, зі слів матері, її донька також відмовилася.

"Тоді ж, у лютому, ми розшукали і брата Вікторії, який проживає на Закарпатті. Утім, він не бажав говорити про сестру і допомагати їй", – зазначили у відомстві.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно