Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Жінку, яка в Мукачеві плює на перехожих та обливає людей сечею, оглянули лікарі

Жінку, яка в Мукачеві плює на перехожих та обливає людей сечею, оглянули лікарі

Жінку, яка в Мукачеві плює на перехожих та обливає людей сечею, оглянули лікарі
Жінку, яка вже не перший день дошкуляла мукачівцям, направили швидкою в супроводі поліції в один із медзакладів області.
ВІДЕО ДНЯ

Інформація про те, що медики оглянули жінку, яка плює на перехожих у Мукачеві, з’явилась на сторінці управління праці та соцзахисту населення м.Мукачева у соціальній мережі Фейсбук.

"Як відомо, останні кілька днів вона дошкуляла мукачівцям, порушуючи громадський порядок тим, що плювалась та обливала сечею перехожих. Надто її поведінка була агресивною стосовно дітей. Однак, як вдалось з’ясувати, попри численні скарги містян у соціальних мережах офіційно жодних заяв та звернень від громадян до відділку поліції так і не надходило. А отже, поліція не мала права притягнути жінку до відповідальності за хуліганські дії. Обмежувати вільне пересування жінки попри її волю також не мали права й працівники соціального захисту", – йдеться у повідомленні.

Реклама
Читайте також:
Мукачівці скаржаться на жінку, яка плює на перехожих. Місцеві чиновники кажуть, що не можуть нічим допомогти

"Вчора фахівці управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Мукачівської міської ради разом з медиками, патрульними та дільничними інспекторами поліції вчергове намагались поспілкуватись із жінкою. До перемовин залучили також і брата цієї жінки, який проживає в м. Берегово. У цьому нам допомогла благодійна організація "Карітас".

Реклама

Після кількагодинних розмов таки вдалось переконати жінку поїхати до медиків. В приймальному відділенні їй зняли гіпс, в якому вона безпідставно ходила останні кілька місяців. Її також оглянули й інші фахівці. Відтак їй рекомендовано пройти спеціалізоване обстеження в одному із закладів області, куди її вчора направлено швидкою в супроводі поліції", – додали у відомстві.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно