Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Через 230 пачок сигарет чоловік залишився без авто

Через 230 пачок сигарет чоловік залишився без авто

Учора в пункті пропуску «Дзвінкове», що на кордоні з Угорщиною, прикордонники спільно з митниками виявили чергову спробу незаконного переміщення через кордон тютюнових виробів.

ВІДЕО ДНЯ

Під час перевірки легкового автомобіля марки «Рено», який прибув у пункт пропуску під керуванням 26-річного громадянина України, виходячи з аналізу та оцінки ризиків, у правоохоронців виникла підозра щодо ймовірного перевезення у даному транспортному засобі заборонених предметів чи матеріалів. Відтак прикордонники вирішили поглиблено оглянути автомобіль із залученням службової собаки. Саме службова собака, натренована на виявлення тютюну, вказала прикордонникам на сховок, з якого дістали 231 пачку сигарет «Rothmans». Тютюнові вироби знаходились у спеціально виготовлених тайниках, розміщених у передніх колісних арках автомобіля, – повідомляє прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Відповідно до чинного законодавства, приховані від прикордонно-митного контролю тютюнові вироби та легковий автомобіль «Рено» 2004 року випуску вилучили. Сума оцінки конфіскату склала майже 115 тисяч гривень.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно