Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачеві "воюють" двоє сусідів через ширину проїзду на подвір’я одного із них (ВІДЕО)

У Мукачеві "воюють" двоє сусідів через ширину проїзду на подвір’я одного із них (ВІДЕО)

У Мукачеві "воюють" двоє сусідів через ширину проїзду на подвір’я одного із них (ВІДЕО)
Привласнив спільну територію. Через нового сусіда житель Мукачева не може заїхати на власне подвір’я. Новий сусід без дозволу та відповідних документів вирішив збільшити власний простір за рахунок...

Привласнив спільну територію. Через нового сусіда житель Мукачева не може заїхати на власне подвір’я. Новий сусід без дозволу та відповідних документів вирішив збільшити власний простір за рахунок спільного вїзду.

ВІДЕО ДНЯ

Одного разу повернувшись додому з роботи п. Роман побачив, що загальна площа для в’їзду в його двір почалась зменшуватись. Новий власник сусіднього будинку, не беручи до уваги нотаріальний договір, який було укладено з попереднім власником за рахунок спільної території вирішив збільшити свою територію. Дії нового сусіда зафіксували на фото.

Пан Роман отримав цей будинок у спадок від матері як єдиний спадкоємець. Земля біля хати була у спільному користуванні, тому власники вирішили зробити розподіл. Колишній власник – сусід п.Романа – зробив надбудову, а натомість проїжджа частина у двір стала зручнішою для всіх мешканців будинку.

Реклама

З появою нового сусіда відбулись неочікувані зміни. За словами п. Романа він з дня на день чекає комісію з земельного відділу міськради для того, щоб повний пакет документів передати своєму адвокату, а потім очікувати рішення суду. П. Роман сподівається на справедливе рішення суду. Він нарешті зможе заїжджати у власне подвір’я і побудувати ігровий майданчик для свого маленького сина.

М-студіо

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно