Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Поліцейські розшукали неповнолітню мукачівку, яка зникла понад півроку тому

Поліцейські розшукали неповнолітню мукачівку, яка зникла понад півроку тому

Поліцейські розшукали неповнолітню мукачівку, яка зникла понад півроку тому
14-річна дівчина ще у жовтні минулого року разом із подругами пішла гуляти і більше не повернулась. Правоохоронці розшукували мукачівку по всій країні.

До поліцейських Мукачівського відділу поліції із заявою про зникнення неповнолітньої дитини звернулись родичі дівчини. Мати й бабуся повідомили, що 14-річна дівчина ще у жовтні минулого року разом із подругами пішла гуляти і більше не повернулась.

ВІДЕО ДНЯ

За орієнтуванням правоохоронці розшукували мукачівку по всій країні. Перевіряли знайомих, друзів, родичів, куди дівчина могла поїхати гостювати. Відпрацьовували місця відпочинку молоді, автобусні та залізничні вокзали.

В результаті пошуків, поліцейські з`ясували, що дівчина разом із подругами поїхала спочатку у м. Стрий Львівської області, а згодом електропотягами дібралась до Запоріжжя. Як зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, тут дівчину, яка мешкала у свого товариша, розшукали мукачівські правоохоронці.

Реклама
Читайте також:
Жінка планувала їхати в Мукачево і загадково зникла

Під час бесіди зі співробітниками поліції дівчина розповіла, що відчуває себе достатньо дорослою, тому вирішила спробувати самостійне життя і повертатися додому не поспішала. Правоохоронці зауважили, що вона є неповнолітньою і її вчинок є неприпустимим, і міг призвести до негативних наслідків.

Реклама

Також правоохоронці поспілкувались і з матір’ю дівчини, зазначивши, що варто приділяти доньці більше уваги. Відносно жінки складено адміністративний протокол за ч.1 ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей». Зараз дитина вдома, її життю нічого не загрожує.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно