Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Квітковий ремонт" вулиці у Виноградові отримав неочікуване продовження

"Квітковий ремонт" вулиці у Виноградові отримав неочікуване продовження

Як раніше повідомляло інтернет-видання "PMG.ua", нещодавно виноградівці провели оригінальну акцію, щоб привернути увагу до вибоїн на вулиці Персиковій. У найбільші ями люди садили квіти.

ВІДЕО ДНЯ

Місцеві вирішили продовжити розпочате. Вчора, 14 травня, відбулося продовження експериментального ремонту вулиці Персикової — однієї з найзанедбаніших у Виноградові.

Ями з Персикової стали популярними на всю Україну після того, як у найбільші з них посадили квіти. Сатиричний відеоролик про "квітковий ремонт" переглянули понад 100 тисяч користувачів соцмереж. Як виявилося, привернули увагу не даремно, бо серед місцевих жителів знайшлися бажаючі виділити посильну фінансову і фізичну підтримку для практичного рішення проблеми.

Реклама

"Дуже надихнуло, що люди підтримали ідею щось робити, а не чекати "журавля в небі". Хто чим може — грошима, лопатою чи своїм часом. Всього за дві години нам вдалося вирівняти одну з найбільш розбитих ділянок Персикової, – розповів учасник акції Василь Кіш. – Як минулого разу нас підтримували рулоном трав’яного газону і домашніми квітами, так і тепер люди приносили мінералку або ж самі брали лопати в руки. Це дуже мотивує! Дякую усім, хто підтримав і готовий долучитися до цієї ініціативи".

Для старту ямкового ремонту виноградівці купили холодний асфальт. Його практичність у тому, що після підготовки і зачистки ями суміш можна відразу висипати і трамбувати підручними засобами.

Реклама

"Поки що "знешкодили" біля 20 ям. Звісно, їх там у десятки разів більше. Але уже є попередня згода від групи місцевих жителів, аби продовжити ремонт. Деякі водії і самі запропонували опублікувати номер приваткарти, куди можна було б пересилати гроші, щоб підтримати продовження "квіткового ремонту" справжнім асфальтом. Будемо звітувати і запрошувати до підтримки усіх, кого не влаштовує теперішня ситуація на Персиковій, – додав Василь Кіш.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно