Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Закарпатті зніматимуть початок і завершення фільму-фентезі: зараз набирають акторів

На Закарпатті зніматимуть початок і завершення фільму-фентезі: зараз набирають акторів

ВІДЕО ДНЯ

Кінокомпанія "Казка Продакшн" продовжила на Закарпатті зйомки повноцінного дитячого фільму-фентезі "Тільки Диво".

Проект фільму став одним з переможців Десяти конкурсної відбірки Держкіно. Загальна вартість виробництва фільму становить понад 63 млн гривень. З них близько 44 млн виділило Держкіно.

Реклама

Дизайнерка Айна Гассе створила для фільму майже півтисячі костюмів.

Музику до фільму написав український композитор Дмитро Коновалов.

Реклама

Події фільму розгортаються в переддень свята Миколая. Сюжет стрічки розповідає історію юнаки Северина, яка готовий ризикнути власним життям, щоб врятувати батька. Для цього хлопця доведеться боротися не тільки з поганими людьми, а й з фантастичними звірами. Аби, зрештою, отримати перемогу й серце коханої Софії.

До речі, батька Северина, Ніка, грає міністр культури, народний артист України Євген Нищук.

Крім того, з-поміж понад 200 акторів і професійних фігуристів у фільмі знялися співачка Іларія в ролі Феї Снів і Lama в ролі Феї Льоду.

Реклама

"Моя дитяча мрія стала реальністю! Я зіграла провідну роль в україно-американському фентезі "Тільки Диво/Only Miracle" в образі Льодової Феї. Дуже вдячна команді професіоналів на чолі з Оленою Каретник, яка змогла відчути моє єство, мій світ та душу, відобразивши це все у кіно", – розповіла Lama.

Загалом над фільмом працюють близько 600 фахівців.

Спецефекти для фільму створює українсько-американська компанія "GLORIA FX".

Зйомки відбулися в Україні, на Буковелі, та в Ісландії.

Спеціально для зйомок фільму на Буковелі звели масштабну декорацію – казкове містечко "Ніколас Сіті", "Дім Марії" та штучне озеро-ковзанку.

І ось тепер на Закарпатті, поблизу озера Синевир, біля Будинку художника, будуть знімати початок і завершення фільму. Тому для масових сцен набирають акторів з числа з місцевих жителів, про що у соцмережі повідомив помічник режисера по масових сценах Корній Грицюк.

Читайте також:
Мукачівець став героєм фільму, який покажуть у Голлівуді
Реклама

– Нам потрібно 15-20 яскравих людей (кілька підлітків, літні люди, люди середнього вік, загалом усі вікові категорії, окрім зовсім маленьких дітей) на два дні – 19 травня (репетиція) та 21 травня (знімальний день). Ми будемо знімати чудову, відкриваючу фільм, сцену на Синевирській поляні, біля Будинку Художника. Оплата за знімальній день – 300 гривень + годуємо на знімальному майданчику, чай-кава-печиво (гонорар надсилається на картку, орієнтовно в кінці травня, через те, що це державний проект й на руки грошей акторам не дають, все "по-білому", тому нам будуть потрібні документи акторів). Репетиція триватиме півдня, за неї платимо 150 гривень. До локації скоріш за все потрібно буде доїжджати власноруч. Знімальна зміна зазвичай триває 8-12 годин, – розповів К.Грицюк. – Якщо вам цікаво й ви або ваші діти завжди мріяли знятися у справжньому фільмі, тим паче – дуже якісному, українському, який на новорічні свята буде в усіх кінотеатрах країни – скидайте мені в особисті повідомлення свої фото та контактні номери телефону.

Показ майже 2-годинного фільму запланований на кінець 2018 року.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно