Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Трьох п’яних водіїв затримали поліцейські за добу

Працівники групи реагування патрульної поліції зафіксували факти керування авто напідпитку в трьох районах області.

ВІДЕО ДНЯ

На порушників склали відповідні адміністративні матеріали, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Вчора, 17 травня, в селі Розівка Ужгородського району чергові групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «LADA Kalina». На автомобілі в темну пору доби не горіла ліва фара. Водій – мешканець Тячівщини, перебував у стані алкогольного сп’яніння, але пройти медосвідчення відмовився в присутності понятих. На чоловіка складені відповідні адмінматеріали.

Реклама

Працівники Міжгірського відділення поліції у селі Верхній Бистрий зупинили двох нетверезих водіїв. Причиною зупинки обох був неосвітлений номерний знак автомобіля. При перевірці на драгері в одного з чоловіків, водія «ВАЗ 2104», місцевого мешканця, виявилося 2,35 проміле алкоголю в крові, а іншого – водія «ВАЗ 2107», жителя села Репинне – 0,80 проміле. Чергові групи реагування патрульної поліції склали на порушників постанови за статтями 121 та 130 КУпАП.

Ще одного нетверезого водія поліцейські зупинили в селі Ракошино Мукачівського району. 27-річний водій авто «КІА» рухався із вимкненими світловими габаритами. Крім того чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Працівники поліції склали адмінпротокол за керування напідпитку та порушення правил дорожнього руху.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно