Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві таксист віз підозрілого пасажира

У Мукачеві таксист віз підозрілого пасажира
ВІДЕО ДНЯ

У різних містах, але практично з однаковими забороненими речовинами, патрульні затримували минулої ночі правопорушників.

Так, при патрулюванні поблизу Берегова увагу поліцейських привернув чоловік, який помітно нервував при наближенні службової автівки. При поверхневій перевірці у нього знайшли шприц із невідомою речовиною кристалічного походження білого кольору, зовні схожою на наркотичну. Сам порушник зізнався, що зберігає для власного вживання.

Реклама

Вже через кілька годин, о 22:15 годині, на вулиці Богдана Хмельницького, інспектори зупинили чоловіка, який змінив напрямок руху, коли побачив патрульних. Поведінка чоловіка була підозрілою, тому згідно статті 34 ЗУ "Про Національну поліцію", чоловіку провели поверхневу перевірку, під час якої виявили поліетиленовий пакетик з невідомою речовиною кристалічного походження білого кольору, ззовні схожою на наркотичну.

Читайте також:
Троє невідомих розповсюджували наркотики посеред білого дня поблизу центра Мукачева
Реклама

Ще одного чоловіка зупинили в тому ж місті на тій же вулиці. Він попрямував у протилежний бік, коли побачив патрульних. Під час спілкування, інспектори запідозрили, що чоловік має заборонені законом речі. І підозра підтвердилась під час поверхневої перевірки. У мукачівця виявили медичний шприц із невідомою кристалічною речовиною білого кольору, ззовні схожою на наркотичну (метамфетамін).

І вже пізнім вечором, в місті Мукачево, на вулиці Великогірній, патрульні зупинили таксі за порушення ПДР. Водій, нічого не підозрюючи, надав відповідні документи, але пасажир явно нервував, та різким рухом щось кинув під сидіння автівки.

Як виявилося, там знаходилась речовина рослинного походження, зеленого кольору з характерним запахом, ззовні схожа на наркотичну, – зазначили в патрульній поліції Закарпатської області.

Реклама

У всіх випадках на місце події викликали слідчо-оперативну групу для з’ясування всіх обставин.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно