Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Через митницю намагались перемістити «тютюнові меблі»

ВІДЕО ДНЯ

Працівники Закарпатської митниці ДФС припинили вивезення з України значної кількості тютюнових виробів. Правопорушення припинено на митному посту «Дяково» Закарпатської митниці ДФС в напрямку «виїзд з України». Незаконно перемістити через кордон до Румунії тютюнові вироби намагався українець вантажним автомобілем.

Згідно з поданими до митного контролю товаросупровідними документами, із України в Румунію переміщувались меблі, зокрема, кухня, прихожа та спальня, – повідомили в ДФС у Закарпатській області.

Реклама
Читайте також:
Трьох хлопців затримали поблизу кордону

Під час аналізу поданих до митного контролю товаросупровідних документів, працівники митниці прийняли рішення про проведення митного огляду транспортного засобу та вантажу. Відтак виявлено приховані від митного контролю тютюнові вироби, які, замасковані під меблі, знаходились в картонних коробках.

Реклама

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених ч. 1 статті 483 Митного кодексу України. Наразі працівники митниці складають протокол про порушення митних правил та встановлюють кількість та вартість прихованих тютюнових виробів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно