Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Закарпатті рятувальники та лісники спільно приборкували загорання у лісових масивах

На Закарпатті рятувальники та лісники спільно приборкували загорання у лісових масивах

23 травня ужгородськими рятувальниками спільно із представниками державного підприємства «Ужгородське лісове господарство» проведено спільні пожежно-тактичні навчання, щодо гасіння умовної лісової пожежі.

За тактичним задумом у лісовому масиві виникла низова пожежа, яка охопила вогнем певну ділянку. Загорання помітив працівник лісового господарства під час обстеження прилеглої території та не зволікаючи викликав рятувальників та повідомив керівника лісового господарства. На місце умовної пожежі прибули рятувальники 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород, Аварійно-рятувального загону спеціального призначення та спеціальна техніка місцевого лісового господарства. Тут, рятувальники та лісники продемонстрували можливості своєї техніки та обладнання, а професійні дії фахівців дозволили швидко ліквідувати умовне загорання. Також, після практичних навчань учасники заходу обговорили важливі питання протипожежного захисту лісів у літній період.

Напередодні, аналогічний захід провели й Берегівські рятувальники спільно із представниками державного підриємства «Берегівського лісового господарства». Тут, крім гасіння умовної пожежі у лісовому масиві, лісники за допомогою трактора створювали мінералізовані смуги на шляху розповсюдження пожежі. Навчання засвідчило широкі можливості лісгоспів та рятувальників у ліквідації лісових пожеж та її загрози. Заходи відбулися злагоджено і активно. Як лісники, так і рятувальники продемонстрували високі професійні якості та уміння, щоб ліквідувати лісові пожежі в оптимальні строки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно