Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

П’яна жінка вночі роз’їжджала на автомобілі

Вчора, 28 травня, у смт. Дубовове, близько 18 год,  поліцейські групи реагування патрульної поліції зупини водія автомобіля марки «Skoda». Водій  на передньому сидінні машини перевозив малолітню  дитину.

ВІДЕО ДНЯ

Під час розмови з порушником поліцейські помітили, що чоловік перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Після перевірки на драгері у водія виявилось 0,99 проміле алкоголю. На мешканця села Калини склали відповідні адмінматеріали.

Інший випадок керування авто напідпитку зафіксували поліцейські на ділянці дороги між  населеними  пунктами Дубове-Калини. 25-річну жінку на автомобілі марки «ВАЗ-2107», близько 2 год, зупинили поліцейські. На автівці не висвічувався номерний знак.

Реклама

За кермом жінка була напідпитку, – повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області. Драгер зафіксував 1,34 проміле алкоголю. Водія відсторонили від керування машиною, водійське посвідчення вилучили.

Поліцейські груп реагування патрульної поліції Виноградівщини зафіксували за минулу добу два випадки їзди напідпитку. 38-річного мешканця райцентру поліцейські зупинили на вул.Миру, неподалік відділення поліції. Чоловік не ввімкнув при маневрі сигнал повороту.

Реклама
Читайте також:
У Ракошині поліцейські виявили хлопця, який підозріло поводився

Ще одного 25-річного водія на автомобілі марки «Peugeot» працівники поліції зупинили у с.Букове, що на Виноградівщині. Обидва чоловіки мали явні ознаки алкогольного сп’яніння, однак від  проходження медосвідування відмовились. У присутності свідків на них склали відповідні адміністративні протоколи, які направили до  суду для прийняття остаточного рішення.

Нетверезого водія автомобіля марки «Volkswagen Passat» поліцейські зупини у с.Осій Іршавського району. Чоловік рухався на авто з порушенням правил його експлуатації. 28-річному порушнику запропонували пройти обстеження на стан алкогольного сп’яніння. Після перевірки драгер показав 0,60 проміле алкоголю.

Реклама

Усіх порушників правил безпеки дорожнього руху відсторонили від керування транспортом, складені адмінматеріали скерували до суду.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно