Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Власники "євроблях" отримуватимуть "листи щастя"

Власники "євроблях" отримуватимуть "листи щастя"
Впровадження фото- й відеофіксації порушень ПДР буде актуальне і для власників автомобілів з іноземною реєстрацією. Їм теж надсилатимуть "листи щастя".

Впровадження фото- й відеофіксації порушень ПДР буде актуальне і для власників автомобілів з іноземною реєстрацією. Їм теж надсилатимуть "листи щастя". Запуск системи фото- й відеофіксації порушень ПДР буде стосуватись усіх автомобілістів, навіть тих, що використовують авто на іноземній реєстрації, стверджують в МВС.

ВІДЕО ДНЯ

Начальник Головного сервісного центру МВС України Владислав Криклій повідомив, що в разі виявлення првовопрушення зафіксованого в режимі фото-, відеофіксації за участю авто на іноземній реєстрації постанова буде направлена на адресу людини, на яку виписаний страховий поліс. "МСТБУ з надасть нам таку інформацію", – сказав пан Криклій.

Читайте також:
Закарпатець написав гумористичний вірш "Євробляхи", який уже підкорив соцмережі
Реклама

В той же час в законі "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів", прийнятого Верховною Радою України 21 грудня 2017 року, говориться про те, що до адміністративної відповідальності за порушення зафіксовані в автоматичному режимі "…притягається особа, яка ввезла такий транспортний засіб на територію України".

Також в законі детально описаний і сам механізм вручення постанови особі, яка ввезла транспортний засіб на територію України. Цей обов’язок покладається на органи Державної прикордонної служби України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно