Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ДТП на Закарпатті: машина впала у річковий канал

ДТП на Закарпатті: машина впала у річковий канал
ВІДЕО ДНЯ

У селі Розівка Ужгородського району поліцейські групи реагування патрульної поліції задокументували факт автопригоди, під час якої були пошкоджені дві машини. Як з’ясували поліцейські, водій ВАЗ «2104», виїжджаючи на головну смугу руху, не надав перевагу у русі автомобілю ВАЗ «2109», котрий рухався автодорогою «Київ-Чоп». Після зіткнення порушник із місця аварії втік. 

Поліцейські Ужгородщини оперативно розшукали та встановили особу водія. Ним виявися місцевий 43-річний мешканець. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Після перевірки на драгері у нього виявили 1,35 проміле алкоголю.

Реклама

Зі слів порушника, спиртні напої він вживав після вчинення ДТП. За вчинене, що передбачено ч.4 ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Вживання водієм транспортного засобу після дорожньо-транспортної пригоди алкоголю), на водія склади відповідний адмінпротокол.

Читайте також:
Поліцейські розшукують свідків ДТП: описи транспортних засобів
Реклама

Випадок керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння поліцейські зафіксували у с. Порошково Перечинського району. 42-річний водій на автомобілі марки «Volkswagen Golf» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з огорожею. Внаслідок удару його відкинуло у річковий канал, – розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

За кермом машини перебував 42-річний місцевий мешканець, який мав явні ознаки сп’яніння. Від освідчення медиками чоловік відмовився. У присутності свідків за керування автомобілем у стані сп’яніння, порушення правил безпеки дорожнього руху та керування машиною без водійського посвідчення поліцейські склали на нього три адміністративні протоколи, які будуть скеровані до суду для прийняття відповідного рішення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно