Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція затримала двох п’яних водіїв

Співробітники групи реагування патрульної поліції зупинили двох  порушників, які керували транспортом у стані алкогольного сп’яніння. Випадки зафіксовані у Хусті та Міжгір’ї.

ВІДЕО ДНЯ

За минулу добу нетверезих водіїв за порушення правил дорожнього руху зупинили працівники груп реагування патрульної поліції Хустського відділу та Міжгірського відділення поліції, – повідомляє відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

Вночі, близько 23.00 год, у місті Хуст поліція зупинила «Volkswagen Passat», так як водій здійснив маневр, не ввімкнувши світловий сигнал повороту. Під час спілкування з водієм правоохоронці встановили, що він перебуває у стані сильного алкогольного сп’яніння. За кермом машини перебував 42-річний мешканець с.Рокосово. Від медосвідчення порушник відмовився, тож у присутності свідків на нього склали адміністративний протокол, який вже скеровано до суду.

Реклама

Випадок керування транспортом нетверезим водієм задокументовано і у селищі Міжгір’я. По вулиці Хустській поліцейські зупинили водія мотоциклу через відсутність державного номерного знаку на транспортному засобі та захисного шолому у водія. Під час спілкування поліцейські помітили, що  водій перебуває у стані сп’яніння. Після проведення освідчення у порушника зафіксовано на драгері 0,91 проміле алкоголю. Правоохоронці склали відповідний адмінпротокол,  водійське посвідчення у чоловіка  вилучили та відсторонили його від  керування транспортом.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно