Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді відбудеться солодке свято

Щороку виробник морозива – компанія «Рудь» (ПАТ «Житомирський маслозавод») – радує малечу та дорослих багатьох українських міст цікавою подією – Святом Морозива. І 2018-й не стане виключенням.

ВІДЕО ДНЯ

Уже цієї суботи, 9 червня Свято Морозива відбудеться в Ужгороді. Триватиме воно з 12:00 до 17:00 на площі Театральній. На гостей чекатимуть різноманітні майстер-класи, атракціони, розваги та сюрпризи.

В Ужгороді відбудеться солодке свято – 01
Реклама

Цього року формат свята повністю змінили. Відтепер взяти участь в атракціоні або майстер-класі просто: достатньо просто купити морозиво на заході. 1 будь-яке морозиво «Рудь» = 1 квиток = 1 атракціон.

Свято буде умовно розподілено на дві великі локації – розваги та майстер-класи. Їхній «арсенал» суттєво розширено: кожен зможе знайти щось цікаве для себе. Крім сцени, працюватимуть декілька вільних від квитків і перепусток локацій із розвагами. Організатори зазначають, що тут, окрім веселощів, можна буде виграти призи.

Реклама
В Ужгороді відбудеться солодке свято – 02

 «Свято Морозива» – проект для дітей і заради дітей. Починаючи з 2005 року, захід проводиться щорічно, жодного разу його не було призупинено. Цього року свято Морозива завітає більш ніж до 15 міст України, – зазначає керівник проекту «Свято Морозива» Тетяна Хомяк. – Головна мета цьогорічного заходу – 100% позитивних вражень. Чим зумовлено зміни формату? Ми доклали всіх зусиль, щоб наші гості почували себе на святі максимально комфортно. Найважливіше – це родинне спілкування. Ми дуже хочемо, щоб батьки проводили більше часу зі своїми дітьми, адже сім’я – це єдине ціле. Тому на святі цього року багато саме родинних локацій, конкурсів і розваг».

В Ужгороді відбудеться солодке свято – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно