Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді дітям організували солодке свято

В Ужгороді дітям організували солодке свято
ВІДЕО ДНЯ

9 червня стало Святом яскравих фарб, посмішок і найсмачнішого морозива. Вкотре виробник «солодкого холоду» – компанія «Рудь» – подарувала мешканцям і гостям міста незабутні відчуття на Святі Морозива. Головною метою цьогорічного проекту було ще більше розваг і позитивних емоцій.

Всю територію заходу умовно поділили на дві локації: атракціони та парк розваг. Організатори максимально спростили умови потрапляння на атракціони. Відтак, купуючи одне будь-яке морозиво «Рудь» на самому Святі, гість отримував квиток. Цей квиток і був своєрідною перепусткою на активність. Загалом в цьому році запропонували 18 різнопланових видів розваг.

Реклама

Справжньою несподіванкою Свята стало розширення парку розваг. Окрім сцени, гості могли відвідати Творчий бульвар, Дитячий сквер, Родинну алею та Спортивну площу. Участь в активностях парку розваг була вільною від квитків і безкоштовною.

Веселощі кожної локації включали конкурси та естафети, показові виступи та змагання. При цьому всі учасники отримали дарунки, цінні призи та морозиво «Рудь».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно