Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Горіли 2 житлові будинки: подробиці від рятувальників

Горіли 2 житлові будинки: подробиці від рятувальників
ВІДЕО ДНЯ

Впродовж суботи-неділі вогнеборці Закарпаття ліквідували 2 пожежі, що виникали у житлових будинках. Так, 9 червня о 18:00 рятувальникам м. Тячева повідомили про пожежу в приватному житловому будинку на вул. Київській.

На момент прибуття чергових відділень 8-ї державної пожежно-рятувальної частини вогонь вже майже повністю охопив дах будівлі, тож бійці ДСНС діяли швидко, аби не допустити перекидання полум’я на інші споруди. О 18:20 пожежу локалізували та о 18:35 – ліквідували. До гасіння залучались 7 рятувальників та 2 пожежних автомобіля. 

Реклама
Читайте також:
У Мукачеві сталася пожежа. Обгорів чоловік

А вже в неділю, 10 червня, пожежа виникла на території дворогосподарства у с. Велика Добронь Ужгородського району. Повідомлення про це вогнеборці отримали о 19:41. Осередком загорання  також став житловий будинок.

Реклама

Тут для ліквідації пожежі на місце було направлено чергове відділення державного пожежно-рятувального поста. Вогнеборці о 20:35 локалізували загорання а о 21:35 повністю ліквідували його. Вогнем пошкоджено дерев’яне перекриття на площі 20 кв. м та речі домашнього вжитку.

Як розповіли в У ДСНС України у Закарпатській області, в обох випадках причина виникнення пожежі встановлюється. Загиблих та травмованих не було.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно