Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Уродженка Закарпаття розповіла про зйомки другого сезону серіалу "Школа"

Уродженка Закарпаття розповіла про зйомки другого сезону серіалу "Школа"

Днями розпочалися зйомки другого сезону популярного україномовного серіалу "Школа" про стосунки підлітків, їхніх вчителів та батьків. 

ВІДЕО ДНЯ

У другому сезоні глядачі дізнаються, які таємниці викладачі приховують в учительській, хто погрожував головній героїні Ніці в останніх серіях першого сезону, та чи зможе Лола залишитися найпопулярнішою дівчиною у школі та повернути Пашу. Окрім того, у нових серіях стане відомо, як будуть розвиватись романтичні стосунки Каті та Алекса. Ще однією інтригою сезону залишається те, як складеться життя вимогливої та суворої Дарини Петрівни, та чи зможе вона повернути владу у школі до свої рук. У нових серіях 10-Б стане випускним класом – 11-Б, у стрічці з’являться нові герої – учні 10-Б, з якими головним героям доведеться боротися за лідерство у школі.

У перший знімальний день у стінах добре знайомої глядачам школи зібрався майже весь зірковий склад першого сезону популярного серіалу: Яніна Андрєєва, Микита Вакулюк, Альона Курта, Олександр Петренко, Богдан Осадчук, Анна Трінчер, Олег Виговський, Ірина Кудашова, Карина Чернявська та Анатолій Тихомиров.

Реклама
Уродженка Закарпаття розповіла про зйомки другого сезону серіалу "Школа" – 01

Як розповідає виконавиця ролі завуча Альона Курта (уродженка Закарпаття - ред.), усі герої вперше зустрілися повним акторським складом із новими колегами по знімальному майданчику саме у стінах рідної школи:

Реклама

«Усі ми чекали старту зйомок "Школи", щоб познайомитися із новими акторами та зустрітися із вже близькими колегами по першому сезону, адже знімальний процес – це величезна частина життя кожного із нас. Побачивши молоде покоління акторів нашого серіалу, я зрозуміла настільки вони подорослішали за час перерви між сезонами, деякі з них цього року стали випускниками, закінчивши 11 клас. Вони наповнені натхненням, і це емоційно заряджає. Наш перший знімальний день був про дружбу і про те, настільки важливо працювати як єдиний живий організм, щоб створити довгоочікуваний сезон для глядачів». 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно