Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Медиків Тячівщини та Рахівщини привітали від імені народного депутата Василя Петьовки

Медиків Тячівщини та Рахівщини привітали від імені народного депутата Василя Петьовки

ВІДЕО ДНЯ

Серед великої кількості професій, які покликані служити людям, чи не найважливішою була, є і завжди залишатиметься  професія медика. У всі часи шанували і заслужено цінували лікарів, медсестер та їх помічників, адже вони за справу свого життя обрали турботу про здоров’я людей.

У третю неділю червня в Україні  відзначають День медичного працівника. Свято, завдяки якому ми маємо можливість висловити вдячність, повагу та шану лікарям, медсестрам, санітаркам і всім працівникам охорони здоров’я. Із професійним святом медичних працівників привітали і від імені народного депутата України Василя Петьовки.

Реклама

На Рахівщині вітання та подарунки до свята передали помічник нардепа Михайло Штефко, Рахівський міський голова Віктор Медвідь, Великобичківський селищний голова Йосип Божук, Білинський сільський голова Микола Сагайда, депутати районної ради Михайло Фірка та Василь Медвідь, а також громадські активісти -Лариса Дан, Світлана Попадич, Оксана Ватрала та Світлана Кус.

За доброю традицією, лікарів та медичний персонал закладів охорони здоров’я Тячівського району теж привітали від імені Василя Петьовки.  Представник народного депутата Степан Тулайдан, заступник голови Тячівської районної ради Ігор Грабарь, депутати обласної ради Неля Дан, Федір Яринич, Роман Каптола, депутати районної ради Марія Яринич, Мар’яна Регуш, Світлана Мейсарош, Василь Плиска, Василь Карпа, Василь Дочинець та Олег Руснак, сільські голови Мар’яна Носа та Олександр Опріш, громадські активісти Андрій Шваб, Віталія Немеш, Павло Бедей, Іванна Куцин, Олена Костяк, Петро Кус, Василь Філіп, Михайло Микитинець, Юрій Олексій, Василь Дем’янчук, Андрій Думнич, Дмитро Опріш, Алла Орос, Людвік Етвеш та Сергій Куцин напередодні свята завітали до медичного кожного закладу, щоби передати слова подяки за сумлінну нелегку працю, щирі привітання і побажання усіх гараздів. На знак уваги кожен колектив отримав приємні сюрпризи.

Реклама

Медичні працівники вдячні за постійну увагу та турботу, кажуть: завжди приємно відчувати, що їх працю цінують і поважають.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно