Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поблизу кордону виявили 20-річного хлопця у гідрокостюмі

Прикордонний наряд відділу «Ділове» в ході скоординованих дій із румунськими колегами завадили переміщенню через державний кордон чотирьох пакунків тютюнових виробів. Незаконній оборудці контрабандистів вдалось завадити завдяки оперативному обміну інформацією з румунськими колегами про виявлення ознак ймовірної протиправної діяльності поблизу річки Тиса, по якій проходить кордон із Румунією.

ВІДЕО ДНЯ

В результаті подальших оперативно-розшукових заходів  військовослужбовці відділу "Ділове" за 100 метрів від держрубежу затримали 20-річного українця у мокрому гідрокостюмі та, на відстані 40 метрів до кордону, виявили 4 пакунки з сигаретами, – розповіли у прес-службі Мукачівського прикордонного загону.

Поблизу кордону виявили 20-річного хлопця у гідрокостюмі – 01
Реклама

З метою проведення фільтраційних заходів та оформлення адміністративно-процесуальних документів за ч.1 ст. 204-1 КУпАП, затриманого українця доставлено до прикордонного підрозділу. 1900 пачок сигарет, які знаходились у виявлених пакунках, невдовзі передадуть співробітникам ДФС.

Ще 3 пакунки з тютюном виявили цієї ночі прикордонники відділу "Великий Бичків". Зловмисники планували переправити річкою Тиса 1500 пачок сигарет, однак контрабандистам довелось покинули товар та втікати, адже їм на заваді став прикордонний наряд Мукачівського загону.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно