Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У деякі села Мукачівського району подорожчав проїзд у маршрутках

У деякі села Мукачівського району подорожчав проїзд у маршрутках

Перший заступник голови Мукачівської районної державної адміністрації Адндрій Данканич провів нараду з перевізниками щодо зміни тарифів на проїзд в Мукачівському районі за участі депутатів районної ради. Предметом обговорення на нараді стало підняття тарифів на здійснення пасажирських перевезень у напрямку Мукачево – В. Визниця.

ВІДЕО ДНЯ

Представники громади звернулися за роз’ясненнями причин подорожчання тарифів в громадському транспорті, та вимогою їх обґрунтування. Диспетчер диспетчерської служби ДП пасажирських перевезень Степан Хайнас зазначив, що відповідно до внесених змін, Кабінет Міністрів України виключив із повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів місцевих рад регулювання «тарифів на перевезення пасажирів і багажу автобусами, які працюють у звичайному режимі руху, в приміському та міжміському внутріобласному сполученні», – повідомляє Мукачівська РДА.

Таким чином перевізники отримали змогу самотужки встановлювати тарифи на проїзд у міському та міжміському транспорті. Перевізник Василь Плеша, в свою чергу, висловився, що підняття тарифу є обґрунтованим, оскільки останнє підвищення тарифів на даному маршруті не здійснювалось. Приватний підприємець мотивує подорожчання тим, що останнім часом піднялись в ціні паливно-мастильні матеріали та комплектуючі, які через поганий стан доріг часто виходять з ладу.

Реклама

Андрій Данканич повідомив, що сільським та селищним радам рекомендовано розробити програму щодо надання пільг у готівковій формі з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування на приміських маршрутах для окремих категорій осіб.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно