Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На кількох вулицях Ужгорода з’являться обмежувачі руху

В Ужгороді протягом двох останніх місяців міська влада активно зайнялась встановленням так званих обмежувачів руху. Виконані у вигляді півкуль, вони повинні забезпечити безперешкодний прохід пішоходів тротуарами, які часто заблоковані автомобілями, а також унеможливити заїзд транспортних засобів на пішохідні зони.

ВІДЕО ДНЯ

Зараз Ужгород переповнений автомобілями. Велика кількість транспортних засобів нерідко приносить незручності, особливо для пішоходів. Проблема відсутності достатньої кількості парковок часто змушує водіїв паркуватися на узбіччі дороги, виїжджаючи на тротуар. Через це міська влада вирішила розпочати встановлення спеціальних обмежувачів руху.

Читайте також:
На одній із вулиць Мукачева встановили обмежувач руху великогабаритного транспорту
Реклама

Здебільшого обмежувачі встановлені у центральній частині міста. Цей район у робочі дні зазвичай переповнений автомобілями. Обмежувачі не тільки не дозволяють заїхати на тротуар, але й блокують пішохідну зону, до прикладу, на набережній Незалежності, де завжди прогулюється велика кількість дорослих і дітей.

У майбутньому міська влада планує встановити такі обмежувачі руху також і в інших частинах міста. До уваги братимуться найбільш завантажені транспортними засобами райони. Більше – у сюжеті "М-студіо".

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно