Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Вибух на полігоні: загинули бійці закарпатської 128-ї бригади, багато поранених

Вибух на полігоні: загинули бійці закарпатської 128-ї бригади, багато поранених

Троє людей загинули, ще дев’ятеро зазнали поранень різного ступеню тяжкості. Сьогодні о шостій ранку на Рівненському загальновійськовому полігоні поблизу села Любомирка Костопільського району під час бригадних тактичних навчань розірвало міномет.

ВІДЕО ДНЯ

Цю інформацію виданню "ТСН" вже підтвердили у Міністерстві оборони.

Усі військові, що стояли поруч зі зброєю, – або не вижили, або наразі шпиталізовані. Більше інформації військові поки не розголошують.

Реклама

"Під час проведення занять з бойової підготовки в одній із військових частин оперативного командування сталася подія, внаслідок чого загинули та отримали поранення декілька військовослужбовців. Наразі обставини трагічного випадку з’ясовуються. Командування та особовий склад висловлюють щирі слова співчуття рідним та близьким загиблих військовослужбовців", - ідеться в повідомленні прес-служби оперативного командування "Захід".

"Рішенням командувача Сухопутних військ Збройних сил України бригадні тактичні навчання призупинено. Призначено службове розслідування щодо причин того, що сталося на вогневій позиції. Обставини трагічного випадку з’ясовуються. Командування та особовий склад висловлюють щирі слова співчуття рідним та близьким загиблих військовослужбовців", - говориться в  повідомленні прес-служби Командування Сухопутних військ ЗС України.

Реклама

Водночас "24 канал" повідомляє з посиланням на джерела в оперативному командуванні "Захід", що внаслідок вибуху міномета постраждали військові 128 бригади.

Також речник оперативного командування «Захід» Анатолій Прошин підтвердив, що що під час військових навчань на Рівненському полігоні вибухнув міномет «Молот». За його словами, загинули і поранені військові із підрозділу, що дислокується у Закарпатті.

Також відомо, що 9 військових з пораненнями доправили до Рівненського військового госпіталю, інформацію про що підтвердив начальник госпіталю Олексій Кльонов.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно