Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Новим прокурором Мукачева призначили чернівчанина

Новим прокурором Мукачева призначили чернівчанина
Вчора, 10 жовтня, наказом Генерального прокурора України, прокурором міста Мукачева призначено старшого радника юстиції Ісара Євгена Сергійовича. Народився Євгеній Сергійович 1976 року в...

Вчора, 10 жовтня, наказом Генерального прокурора України, прокурором міста Мукачева призначено старшого радника юстиції Ісара Євгена Сергійовича.

ВІДЕО ДНЯ

Народився Євгеній Сергійович 1976 року в Чернівцях. У 1997 році закінчив навчання на юридичному факультеті Чернівецького державного університету ім. Ю. Федьковича, і відтак розпочав роботу в органах прокуратури стажистом на посаду помічника прокурора Сторожинецького району Чернівецької області, де в подальшому був призначений помічником прокурора. Тривалий час пропрацював у відділі нагляду за додержанням і застосуванням законів прокуратури Чернівецької області, начальником відділу захисту майнових, та інших особистих прав і свобод громадян та інтересів держави прокуратури Чернівецької області, а згодом старшим помічником прокурора області з питань нагляду за додержанням і застосуванням законів на транспорті вказаної прокуратури.

До призначення прокурором міста Мукачево він працював начальником відділу захисту прав і конституційних свобод громадян та інтересів держави прокуратури Чернівецької області.

Реклама

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно