Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Смертельна ДТП: неочікуване продовження історії

Смертельної аварії за участі голови Перечинської райдержадміністрації могло й не відбутися, якби поліція сумлінно виконувала свої службові обов’язки. Про це заявив сьогодні Геннадій Москаль.

ВІДЕО ДНЯ

За словами очільника Закарпатської ОДА, вчора о 21:08, тобто за годину до смертельної ДТП в Перечині, у Перечинське відділення поліції надійшло повідомлення, що в с. Ворочово по вул. Головній сталася дорожньо-транспортна пригода – голова Перечинської РДА Віктор Олефір за кермом позашляховика Jeep Cherokee зіткнувся з автомобілем ВАЗ-2109.

"На місце виїхала поліція й побачивши, що водій позашляховика був у стані алкогольного сп’яніння, відпустила його через те, що внаслідок аварії не було потерпілих".

Реклама

Геннадій Москаль доручив начальнику Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Роману Стефанишину терміново провести службове розслідування за даним фактом, встановити, хто виїжджав на місце пригоди, звільнити цих людей за халатне виконання службових обов’язків, а матеріали розслідування передати в прокуратуру.

Читайте також:
"Одна жінка лежала поранена, а іншу не могли знайти", – очевидці смертельної аварії розповіли моторошні подробиці
Реклама

Однак Роман Стефанишин запевнив, що інформація про те, що за годину до ДТП поліція зупиняла голову Перечинської РДА, не відповідає дійсності.

"Впевнено заявляю, що ця інформація не відповідає дійсності. Того вечора на лінію "102" дійсно надходило повідомлення про ДТП в селі Ворочово Перечинського району. На місце події прибула поліція, проте учасників автопригоди на місці не було, – запевняє Роман Стефанишин. – Правоохоронці зв’язалися в телефонному режимі із заявником, і той пояснив, що допомога поліції йому не потрібна, з водієм автомобіля, який зачепив його транспортний засіб, він домовився усно і претензій не має".

Сьогодні за даним фактом розпочато службову перевірку, правоохоронці розшукали заявника та запросили його для з’ясування всіх обставин до ГУНП в Закарпатській області. Чоловіка опитали, він письмово підтвердив, що відмовився від допомоги поліції того вечора. Тому група реагування патрульної поліції не працювала з головою Перечинської РДА та не фіксувала факту його алкогольного сп’яніння".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно