Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • З’явилося фото із вчорашньої трагічної ДТП біля села Верхній Коропець (ФОТО)

З’явилося фото із вчорашньої трагічної ДТП біля села Верхній Коропець (ФОТО)

З’явилося фото із вчорашньої трагічної ДТП біля села Верхній Коропець (ФОТО)
Вечірньої пори 22 вересня до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про ДТП, яке трапилось на автодорозі сполученням «Мукачево-Рогатин» неподалік села Верхній...

Вечірньої пори 22 вересня до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про ДТП, яке трапилось на автодорозі сполученням «Мукачево-Рогатин» неподалік села Верхній Коропець Мукачівського району.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та керівництво міськвідділу міліції. Як з`ясувалось, мікроавтобус марки «Volkswagen Transporter» під керуванням 60-річного мешканця Свалявського району, рухаючись в напрямку м.Мукачева, намагаючись уникнути наїзду на пішохода, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу руху транспортних засобів. При цьому водій скоїв наїзд на пішохода та з`їхав у кювет, де перекинувся.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 48-річний пішохід загинув, а водій та 8 пасажирів, серед яких була й 2-річна дівчинка з Одеської області, травмувались. Дорослі потерпілі з травмами різного ступеня тяжкості доставлені до Мукачівської ЦРЛ, а малолітню дитину з попереднім діагнозом: забійно-різана рана спини, забій поперекового відділу хребта, садна потилиці, гомілки госпіталізували до травматологічного відділення обласної дитячої клінічної лікарні в Мукачеві.

Реклама
З’явилося фото із вчорашньої трагічної ДТП біля села Верхній Коропець (ФОТО) – 01

Усі травмовані – це туристи, які відпочивали в санаторії Свалявського району.

Реклама

- За ознаками ДТП по даному факту відкрите кримінальне провадження згідно з ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортного засобу особами, які керують транспортними засобами), - повідомляє начальник УДАІ УМВС полковник міліції Михайло Бойчук.- Тривають досудові перевірки. Водночас хочу звернутися до всіх учасників дорожнього руху: як водіїв, так і пішоходів й велосипедистів. З настанням осені темніє швидше, дорожнє покриття часто слизьке від дощів. За статистикою, лише за вересень на дорогах області сталося 46 дорожньо-транспортних пригод, в яких 10 осіб загинуло й 59 травмовано. Для порівняння, з початку року й до серпня у ДТП загинуло 60 чоловік. Тож варто бути особливо обережним на дорозі, цим ви порятуєте власне й чуже життя.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно