Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вночі горіли три машини

Вночі горіли три машини
ВІДЕО ДНЯ

Перше повідомлення про загорання автівки надійшло до служби 101 від мешканців м. Мукачево 4 серпня о 03:33. Вогнеборців сповістили про те, що на подвір’ї багатоповерхівки загорівся автомобіль SKODA Superb 2015 року випуску.

Для ліквідації на місце залучались чергові відділення 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево, які о 03:39 локалізували пожежу, а о 04:05 повністю ліквідували її. Вогнем знищено салон автомобіля, передні шини, бокові передні крила, дах, задній бампер та пошкоджено лакофарбове покриття.

Реклама

Наступне повідомлення про загорання транспортного засобу надійшло о 04:25 з села Розівка Ужгородського району. Тут загорівся автомобіль Opel Vectra 2003 року випуску.

Читайте також:
Вночі у Мукачеві підпалили машину
Реклама

Пожежа у автомобілі виникла під час руху, тож водій не розгубився та за допомогою вогнегасника загасив загорання у авто вогнегасником, і допомога вогнеборців йому була вже не потрібна.

Третій виклик на пожежу рятувальники отримали о 04:43, і знову до мукачівських рятувальників. Цього разу загорання виникло у смт. Чинадієво. Пожежа у автомобілі  BMW X5 2013 року випуску сталась на території приватного домоволодіння на вулиці Волошина, де його було припарковано.

Тут також обійшлося без кваліфікованої допомоги вогнеборців. Вогнегасником та підручними засобами пожежу було приборкано власними силами мешканців, – зазначили в У ДСНС України у Закарпатській області.

Реклама

У двох останніх випадках завдяки правильним діям власників авто пожежі було ліквідовано на початковій стадії, тож у обох випадках пошкоджено лише моторний відсік. Постраждалих внаслідок пожеж нема.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно