Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Горіла багатоповерхівка: рятувальники евакуювали людей

Горіла багатоповерхівка: рятувальники евакуювали людей
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні об 11:50 до ужгородських вогнеборців надійшло повідомлення про пожежу на вул. Можайського. Горіла квартира на другому поверсі п’ятиповерхівки.

Займання помітили сусіди, коли полум’я вже виривалось із вікон. Стурбовані мешканці негайно зателефонували за номером «101». Вогнеборці, що прибули за викликом, відразу, за допомогою авто- та висувних драбин, почали евакуацію мешканців будинку, адже густий дим охопив весь під’їзд і вже заполонив квартири. Загалом було евакуйовано 10 осіб.

Реклама

На останньому поверсі у двох оселях перебували дорослі із двома неповнолітніми дітьми. Тому заступник начальника оперативно-координаційного центру Володимир Прокопик та пожежний-рятувальник 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород Василь Новотний, захистивши дихальні шляхи дітей, винесли їх на свіже повітря, а також допомогли їх батькам вибратися із задимленого приміщення.

Читайте також:
Закарпатців попереджають про надзвичайну пожежну небезпеку
Реклама

О 12:20 пожежу було локалізовано й не допущено поширення вогню на інші помешкання. О 12:36  її вдалося ліквідувати повністю. Завдана матеріальна шкода та причина пожежі встановлюються. Вогнем знищено частину домашнього майна та пошкоджено стіни квартири.

Загалом до гасіння залучалося 3 одиниці основної пожежно-рятувальної й 2 одиниці спеціальної техніки та 15 чоловік особового складу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно