Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Серед поля загорівся трактор

ВІДЕО ДНЯ

14 серпня о 10:15 в оперативно-рятувальну службу надійшло повідомлення про пожежу у тракторі К-701. Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", подія виникла в селі Чомонин Мукачівського району під час проведення сільськогосподарських робіт у полі.

Водій транспортного засобу не розгубився та самостійно взявся за приборкання полум’я вогнегасником. Але остаточно загасити пожежу не зміг, тож і звернувся по допомогу до професіоналів ДСНС.

Реклама

На місце пожежі окрім вогнеборців 17-ї державної пожежно-рятувальної частиним м. Мукачево, оперативно прибули й вогнеборці с. В. Добронь Ужгородського району. Об 11:12 спільними зусиллями пожежу було локалізовано, а о 11:36 повністю ліквідовано.

Читайте також:
Під час пожежі жінка отримала жахливі опіки
Реклама

У результаті пожежі вогнем знищено колеса трактора, обшивку кабіни та частково пошкоджено кабіну водія, двигун та капот транспорного засобу, – зазначили в У ДСНС України у Закрпатській області. 

Остаточну причину встановлюють правоохоронні органи, але імовірніше за все, загорання сталося через коротке замикання електропроводки у моторному відсіку. Загиблих та травмованих на пожежі не має.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно