Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Щоб врятувати водоканал мер Мукачева написав листа Януковичу

Щоб врятувати водоканал мер Мукачева написав листа Януковичу

Щоб врятувати водоканал мер Мукачева написав листа Януковичу
Мукачівський міський голова Золтан Ленд’єл звернувся до Віктора Януковича із проханням допомогти у вирішенні ситуації навколо ММКП "Мукачівводоканал". Очільник міста у листі до Президента зазначає,...

Мукачівський міський голова Золтан Ленд’єл звернувся до Віктора Януковича із проханням допомогти у вирішенні ситуації навколо ММКП "Мукачівводоканал". Очільник міста у листі до Президента зазначає, що ситуацію потрібно вирішити, щоб запобігти виникненню у місті над Латорицею  екологічної катастрофи.

ВІДЕО ДНЯ

Подаємо повний текст звернення

Президенту України

Реклама

Януковичу В.Ф.

Шановний Вікторе Федоровичу!

Реклама

Звертаюся до Вас із проханням вжити дієвих заходів щодо недопущення посилення в м. Мукачево соціальної напруги, а також запобіганню виникнення в м. Мукачево екологічної катастрофи, яка може настати внаслідок припинення надання послуг із водопостачання та водовідведення мешканцям міста.

Надання послуг із водопостачання та водовідведення мешканцям міста здійснюється Мукачівським міським комунальним підприємством «Мукачівводоканал».

У зв’язку з заборгованістю ММКП «Мукачівводоканал» за спожиту електроенергію 25.06.2013 року ПАТ «Закарпаттяобленерго» відключено ряд об’єктів підприємства від електропостачання. Відключення підприємства від електропостачання унеможливило надання послуг із водопостачання та водовідведення мешканцям міста, що у свою чергу може призвести до виникнення в м. Мукачево екологічної катастрофи.

Реклама

Мукачівською міською радою вживаються заходи щодо виходу даного підприємства із скрутного становища та погашення заборгованості перед ПАТ «Закарпаттяобленерго». Зокрема Рішенням Мукачівської міської ради від 25 квітня 2013 року №839 «Про внесення змін до бюджету м. Мукачево на 2013 рік» вирішено спрямувати частину залишків коштів, що склався на початок 2013 року у сумі 3 568 505 грн. на поповнення статутного фонду обіговими коштами ММКП «Мукачівводоканал» з них 2 068 505 грн. для погашення заборгованості з виплати заробітної плати з нарахуваннями, 1 500 000 грн. для погашення поточної заборгованості за невикористану електроенергію.

На сьогоднішній день Мукачівським управління державної казначейської служби України Закарпатської області перерахування коштів на рахунки ММКП «Мукачівводоканал» не здійснюється.

Мукачівська міська рада звернулася до Закарпатського окружного адміністративного суду з позовом про зобов’язання Мукачівського управління державної казначейської служби України здійснити відповідні платежі. Судовий розгляд по даній справі призначений на 25.07.2013 року.

Проте зволікання у даній справі може призвести до непоправних наслідків.

З повагою, міський голова З. Ленд’єл

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно