Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівський дільничний інспектор захистив жінку від чоловіка тирана

Мукачівський дільничний інспектор захистив жінку від чоловіка тирана

Мукачівський дільничний інспектор захистив жінку від чоловіка тирана
Дільничних інспекторів називають «обличчям» міліції. Маючи справу з міліцією, людям найчастіше доводиться стикатися саме з «шерифами». Бо вони найбільш наближені до людей, знають їхні проблеми, болі...

Дільничних інспекторів називають «обличчям» міліції. Маючи справу з міліцією, людям найчастіше доводиться стикатися саме з «шерифами». Бо вони найбільш наближені до людей, знають їхні проблеми, болі й тривоги. Саме від дільничного в значній мірі залежить стан правопорядку на дільниці. Що ж стосується сільської місцевості, то тут дільничний є водночас і представником державної влади, і правоохоронцем, і адвокатом, сімейним психологом і просто порадником.

ВІДЕО ДНЯ

Під час минулих травневих вихідних до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло чимало заяв і повідомлень про сімейні сварки. Першим, хто реагує і допомагає людям, були дільничні інспектори. Скажімо, капітан міліції Мирослав Ігнась знає всіх сімейних дебоширів у селах, які він обслуговує як «шериф».

Скажімо, мукачівка пані Тетяна неодноразово потерпала від свого чоловіка, який не раз притягувався до відповідальності і надалі перебуває на обліках як сімейний дебошир. Жінка довго терпіла, але останній випадок змусив її звернутись до міліції.

Реклама

Цього разу, випивши зайвого, чоловік почав «виховувати» дружину. Коли жінка намагалась втекти, то знавіснілий чоловік повністю розгромив її будинок. На заваді йому не стали ні малолітні діти, ні теща. П′яний дебошир повибивав шибки, знищив меблі, одяг дружини та ін. Дільничний інспектор вкотре прийшов на допомогу. З чоловіком провів профілактичну бесіду. Хоча на цей раз бешкетнику доведеться відповідати і за Кримінальним кодексом України за умисне нанесення тілесних ушкоджень власній дружині.

Як розповідає начальник сектору дільничних інспекторів міліції Мукачівського міськвідділу підполковник Василь Котубей, основним завданням дільничних інспекторів міліції є проведення профілактичної роботи як з жителями, які проживають на адміністративній дільниці, так і з особами, схильними до скоєння правопорушень і злочинів, які перебувають на профілактичних обліку в органах внутрішніх справ. Кожний дільничний у своїй повсякденній роботі прагне, щоб люди з вдячністю і гордістю відгукувались про свого дільничного, адже це і є вищою оцінкою роботи міліції.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно