Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Жителі мікрорайону Росвигово сидять без води на травневі свята?

Жителі мікрорайону Росвигово сидять без води на травневі свята?

Жителі мікрорайону Росвигово сидять без води на травневі свята?
Вже протягом кількох днів на адресу редакції інтернет-видання "Панорама Мукачева" надходять скарги від невдоволених мукачівців. Місцеві жителі стверджують, що в мікрорайоні Росвигово починаючи з 25...

Вже протягом кількох днів на адресу редакції інтернет-видання "Панорама Мукачева" надходять скарги від невдоволених мукачівців. Місцеві жителі стверджують, що в мікрорайоні Росвигово починаючи з 25 квітня припинилося регулярне постачання води.

ВІДЕО ДНЯ

Одні місцеві жителі вважають, що проблеми з водою почалися після відкриття фонтану на площа Злагоди, інші ж стверджують, що проблеми почались ще раніше. Зокрема, вчора, на адресу нашого ресурсу надійшов лист від читача наступного змісту (лист подається без редакційних правок):

"На вулиці Підопригори (будинок №7)  припинилося регулярне постачання води ще з 25 квітня. Відключати воду почали без попередження, за невідомим нікому графіком. 1 травня воду відключили взагалі, майже на цілий день. О 10 годині 00 хв. води в кранах уже не було, не з′явилася вона і ввечері.

Реклама

На телефонні дзвінки диспетчер відповідає, що зробити нічого не може, бо така вказівка керівництва. А спробувати вирішити цю проблему вона пропонує після свят, на прийомі у начальника водоканалу, якому дуже «паралельно»: чи є у Мукачеві вода, чи немає. Тож на свята мешканці гарантовано будуть сидіти без води. До начальника додзвонитися неможливо, бо він відпочиває. Жителі багатоповерхівок сидять без води, а начальника Кандибу Д.І. це не хвилює, його підлеглі вирішити нічого не можуть.

1 травня – День трудящих, а мукачівці - без води! Як оплачувати послуги- то згадують про мешканців, а як надавати послуги, то керівництво – відпочиває.

Реклама

Чи можемо ми у своєму місті отримати за власні кошти якісні послуги? І щоб керівництво не відпочивало, коли його підприємство не справляється з роботою!", - зазначено в листі обуреного мешканця мікрорайону Росвигово.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно