Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Три жахливі пригоди, пов’язані з утопленням, сталися на Мукачівщині упродовж однієї доби

Три жахливі пригоди, пов’язані з утопленням, сталися на Мукачівщині упродовж однієї доби

Три жахливі пригоди, пов’язані з утопленням, сталися на  Мукачівщині упродовж однієї доби
До Мукачівського міського відділу звернувся невідомий і повідомив, що поблизу села Карпати у річці Латориця люди виявили страшну знахідку — труп людини. На перший погляд, чоловікові приблизно...

До Мукачівського міського відділу звернувся невідомий і повідомив, що поблизу села Карпати у річці Латориця люди виявили страшну знахідку — труп людини.

ВІДЕО ДНЯ

На перший погляд, чоловікові приблизно від 40 до 50 років, зріст 160-170 см, волосся чорне із залисиною, трьох передніх зубів немає. Був одягнутий у сірий піджак, білу сорочку, сині труси, без штанів. Труп доставлено в морг для з’ясування причини смерті.

Через кілька годин до міськвідділу міліції Мукачева поступило ще одне повідомлення про знахідку утопленика. На 102 зателефонував диспетчер МНС і повідомив, що в річці Латориця, що протікає через смт. Чинадієво, було виявлено труп чоловіка. Враховуючи те, що людина була без одягу, є ймовірність того, що він хотів скупатися. Його прикмети: вік приблизно 30-35 років, зріст 165-170 см, волосся русе коротке із залисиною.

Реклама

Особи утоплеників, причини та обставини обох смертей правоохоронці з”ясовують, зовнішнім оглядом обох тіл ознак насильницької смерті не виявлено.

По обіді сталася ще одна жахлива подія у с. Жнятино Мукачівського району. До міліції зателефонувала жінка та повідомила, що у дворі по місцю проживання в басейні вона виявила труп дівчини 1994 року народження. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Як з’ясувалось, дівчина вирішила почистити басейн та з власної необережності впала в нього. На жаль, отримані травми внаслідок падіння стали несумісними з життям.

Реклама

Правоохоронці Мукачева просять жителів та гостей міста бути обережними під час перебування біля водойм. Ні в якому разі не можна заходити у воду у нетверезому стані та пірнати у незнайомих місцях. Дотримуючись цих правил, ви вбережете себе та своїх дітей від біди.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно