Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

19 студентів УжНУ стажуватимуться в Ужгородській міськраді

19 студентів УжНУ стажуватимуться в Ужгородській міськраді

Напередодні в Ужгородській міській раді відбулося засідання експертної ради, під час якої проходили співбесіду студенти УжНУ – кандидати на стажування у міській раді. Набір студентів на програму стажування «Перший кар’єрний крок» проводиться у рамках реалізації «Меморандуму про співпрацю між ДВНЗ «Ужгородський національний університет» та Ужгородською міською радою».

ВІДЕО ДНЯ

Під час першого набору виявили бажання стажуватися 19 студентів Ужгородського національного університету – із юридичного, економічного, математичного, факультету історії та міжнародних відносин, суспільних наук, філологічного та медичного факультетів тощо.

Для проходження стажування кандидати заповнили аплікаційну форму на сайті Ужгородської міської ради, анкети можна було подавати до 1 жовтня. Учора ж зі студентами спілкувалися члени експертної ради, зокрема, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Олена Макара, проректори УжНУ з науково-педагогічної роботи Мирослава Лендьел та Ігор Король, керівники структурних підрозділів Ужгородської міської ради.

Реклама
19 студентів УжНУ стажуватимуться в Ужгородській міськраді – 01

Богдан Євстафійович розповів студентам, що понад 80% працівників Ужгородської міської ради – випускники ужгородського вишу, тож висловив сподівання, що і хтось із нинішніх стажерів у майбутньому виявить бажання працювати у міській раді, побажав студентам успішного ознайомлення з роботою органу місцевого самоврядування.

Реклама
Читайте також:
Як УжНУ День народження святкував

Нагадаємо, 28 березня 2018 року виконком Ужгородської міської ради погодив порядок проведення стажування студентів Державного вищого навчального закладу «Ужгородський національний університет» в Ужгородській міській раді.

19 студентів УжНУ стажуватимуться в Ужгородській міськраді – 02
Реклама

Стажування триватиме протягом двох місяців у вільний від навчання час у структурному підрозділі міської ради за спеціальністю, за якою студент здобуває освіту. Стажуватися зможуть студенти УжНУ, що мають освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавр», хоча в окремих випадках можливі винятки.

Це повноцінне стажування, тому тих, хто успішно його пройде, зарахують до кадрового резерву міської ради. А це означає отримання переваги за інших рівних умов між кандидатами, які братимуть участь у конкурсі на заміщення вакантних посад, при прийнятті на роботу до Ужгородської міської ради.

Нагадаємо, нещодавно відбулося засідання Наглядової ради УжНУ.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно