Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Гороскоп на 14 листопада для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 14 листопада для всіх знаків Зодіаку

14 листопада – сприятливий день для візитів до косметологів, стоматологів чи лікарів. Якщо маєте потребу потрапити на прийом до спеціаліста – не зволікайте. 

ВІДЕО ДНЯ

Гороскоп на 14 листопада для всіх знаків Зодіаку

Овен (21 березня – 20 квітня)

На роботі у дів сьогодні все йтиме по налагодженій схемі – особливих неприємностей чи великих сюрпризів очікувати не варто. Стосунки з колегами та начальством протікатимуть у дружелюбному руслі, якщо ж звісно з вашої сторони немає грішків за душею.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Сьогодні варто розраховувати на дружню підтримку. Тим, хто задумав початок серйозних справ, як то ремонт чи нові контракти сприятиме вдача.

Реклама

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Сміливо беріться за реалізацію задуманого на сьогодні – вдача на вашій стороні. Звісно, не забувайте про легку обережність, уважність та не надміру серйозне ставлення до всього.

Рак (22 червня – 22 липня)

Сьогодні вам може бути важко налаштуватися на роботу – чи то через погоду, чи просто настрій буде не до праці. Проте переламати себе все ж варто, бо зараз поганий час для ледарювання.

Реклама

Лев (23 липня – 23 серпня)

Сьогодні варто забути всі претензії – обґрунтовані та не дуже, накопичена у цей день образа віддасться з подвійною силою, а тому постарайтеся не приставати на негативні думки та емоції.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Дівам радять провести більше часу з близькими – відправитися з дітьми на цікаву прогулянку чи провідати батьків. Також більше часу приділіть своїй коханій людині.

Читайте також:
Рецепти, гороскоп, сценарій святкування: що закарпатці шукають в Інтернеті напередодні Нового року
Реклама

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Терезам можна сміливо братися за вкладання контактів, домовленостей, зміцнення тилів – ці справи сьогодні супроводжуватиме вдача і вони принесуть позитивні плоди.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Великі шанси, що ваш бюджет доведеться переглянути – можливі суттєві непередбачувані витрати. Дрібні суперечки вдасться залагодити "без жертв", проте про стриманість варто не забувати.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Коливання часто є причиною того, що ми не можемо рухатися вперед, а залишаємося на посередньому рівні. Саме сьогодні вдалий час, щоб зайнятися самоаналізом та з’ясувати, що ж є головним у вашому житті.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Під загрозою можуть опинитися і відносини з коханою людиною. Ймовірні, розмови про розставання та марудне з’ясування стосунків. Для тих Козерогів, у яких не має пари, зараз не найвдаліший час шукати собі супутника чи супутницю.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Бути впевненим в собі можна лише за умови, що ви знаєте до чого йдете та заради чого живете. Нерішучість породжує страх та не дозволяє рухатися у правильному напрямку. 

Риби (21 лютого – 20 березня)

День Рибам рекомендовано почати з ритуалів, які заряджають енергією – душу, медитації, відвідування храму. Спілкування сьогодні протікатиме у конструктивному руслі, хоч емоції і вируватимуть.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно