Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Підприємство доньки директора водоканалу будуватиме водопровід на чотирьох вулицях Мукачева

Підприємство доньки директора водоканалу будуватиме водопровід на чотирьох вулицях Мукачева

Підприємство доньки директора водоканалу будуватиме водопровід на чотирьох вулицях Мукачева

Управління міського господарства виконавчого комітету Мукачівської міської ради за результатами відкритих торгів 11 жовтня підписало договір з ТОВ «Реглес-С.І.С.» на будівництво системи водопостачання та каналізації по вул. Підгородська, Поневача Юлія, Павлюка Олександра, Загоскіна вартістю майже 11,6 млн грн. Про це стало відомо з системи публічних закупівель Prozorro.

ВІДЕО ДНЯ

Це вже треті торги на ці роботи, оскільки перші торги відмінили через помилку замовника, а на повторних торгах пропозиції двох учасників були відхилені. Тоді «Реглес-С.І.С.» пропонувало свої послуги за 10,9 млн грн.

Читайте також:
"Мукачівводоканал" завершує роботи на вулиці Молодіжній
Реклама

Роботи планують виконувати до кінця вересня наступного року. Бюджетні призначення на 2018 рік становлять 5,77 млн грн, решта коштів, 5,8 млн грн, передбачено на 2019 рік. На зарплати, згідно з договірною ціною, піде майже 750 тис. грн, прибуток закладено на рівні 143 тис. грн.

Конкурентом «Реглес-С.І.С.» на торгах виступало київське ТОВ «СВР Технологія» Романа Сєдокова, під час аукціону конкуренти знизили свої цінові пропозиції на 60 та 128 тис. грн відповідно.

Реклама

Згідно з Prozorro, це перше велике замовлення від бюджетників для ТОВ «Реглес-С.І.С.». Раніше підряди для компанії не перевищували 1,5 млн грн, загалом у 2016 році їх було на 3,85 млн грн, у 2017-му – на 0,3 млн грн. Цьогоріч це лише друге замовлення, перше компанія отримала від Апеляційного суду Закарпатської області, на 0,9 млн грн.

ТОВ «Реглес-С.І.С.» зареєстроване майже 11 років тому. Власницею є 26-річна Олеся Кочубей, донька директора комунального підприємства «Мукачівводоканал» Ігоря Федорняка, якому фірма належала раніше.

Реклама

«Реглес-С.І.С.» подало на торги довідку, згідно з якою у фірмі, окрім директора, працює ще шість слюсарів, п’ять з яких – за цивільно-правовими договорами. Інші працівники, повідомила фірма, будуть задіяні разом з технікою, яку орендують.

Всі ці слюсарі також працюють в іншому товаристві «Омета-Карпати», яке належить дружині Ігоря Федорняка Маріанні.

Підприємство доньки директора водоканалу будуватиме водопровід на чотирьох вулицях Мукачева – 01

«Омета-Карпати», як свідчить Prozorro, підписало 33 договори на понад 4,8 млн грн. Причому більшість замовлень (4,4 млн грн) фірма отримала від Мукачівської міськради.

Нагадаємо, що ряд політичних сил та громадських організацій вимагають переглянути тарифи на воду та модернізувати систему водопостачання у місті над Латорицею.

Відео телеканалу "Тиса-1" 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно