Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Середньовічне Мукачево: у центрі міста під наглядом мера "варварськими" методами досі відловлюють собак (ФОТО)

Середньовічне Мукачево: у центрі міста під наглядом мера "варварськими" методами досі відловлюють собак (ФОТО)

Середньовічне Мукачево: у центрі міста під наглядом мера "варварськими" методами досі відловлюють собак (ФОТО)
Сьогодні в редакцію зателефонували з Мукачева. Шокована і обурена мукачівка повідомила про жахливе видовище, що його сьогодні зранку, близько 10-ї години ранку, довелося спостерігати в самісінькому...

Сьогодні в редакцію зателефонували з Мукачева. Шокована і обурена мукачівка повідомила про жахливе видовище, що його сьогодні зранку, близько 10-ї години ранку, довелося спостерігати в самісінькому центрі міста десяткам городян і гостей міста.

ВІДЕО ДНЯ

На фото, зробленому читачкою, видно, як комунальні гицлі жорстокими методами відловлюють собак, що їм волею долі і через людську безвідповідальність довелося виживати на вулицях міста над Латорицею.

Що найцікавіше у всій цій історії, за жорстоким дійством, яке розгорнулося безпосередньо під Ратушею - осідком міської влади Мукачева, спостерігав сам мер Золтан Ленд'єл, який в цей час стояв просто під вікном свого кабінету. Його видно при збільшенні зліва на першому фото.

Реклама

Попри запевнення мукачівських можновладців, що з початку року вирішення проблеми чотирилапих безхатченків у Мукачеві повністю перейде до компетенції зоозахисників, які зараз опікуються тваринами у спорудженому притулку, у місто повернулися старі, ще радянські, жорстокі методи відлову собак. Агресія і неправильний підхід до проблеми комунальників розв'язують руки окремим городянам - нещодавно всі ЗМІ облетіли шокуючі кадри, на яких зафіксовано, як військовослужбовець, мешканець Мукачева просто розстріляв буквально на очах перехожих вівчарку, що кілька днів блукала містом.

Тим часом шлях до цивілізації в цьому плані у Мукачева не закритий. Зоозахисники продовжують апелювати до влади, наполягаючи, що тим самим коштом, але значно цивілізованішими методами проблему безпритульних тварин у місті таки можна вирішити. І тоді Мукачево буде знане як місто європейське не лише за архітектурою, але й за своєю суттю...

Реклама
Середньовічне Мукачево: у центрі міста під наглядом мера "варварськими" методами досі відловлюють собак (ФОТО) – 01
Середньовічне Мукачево: у центрі міста під наглядом мера "варварськими" методами досі відловлюють собак (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно