Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Інспектор. Міста": що шокує Володимира Остапчука у Мукачеві

"Інспектор. Міста": що шокує Володимира Остапчука у Мукачеві

Сьогодні о 21:45 глядачі "1+1" побачать новий випуск "Інспектор. Міста" з Володимиром Остапчуком, в якому ведучий перевірить Мукачево. Інспектор шукатиме в місті "гордість", "ганьбу" та прихований потенціал. Визначить Володимир Остапчук і основні проблеми населеного пункту, які обговорить із мером.

ВІДЕО ДНЯ

Володимир Остапчук зізнався, що після інспекції Мукачева він отримав цілу палітру емоцій і вражень. "Це справжнє місто контрастів, — говорить ведучий. — У центрі гарно продумана інфраструктура, є велосипедні доріжки, чимало симпатичних ресторанчиків. Якщо заплющити очі на вивіски, то, в принципі, Західна Європа".

За словами ведучого, у Мукачеві він із командою знайшов один із найбільших у Європі ромських таборів, у якому мешкають близько 11-ти тисяч ромів. Порозумітися з ними було складно, адже роми говорять своєю мовою.

Реклама
"Інспектор. Міста": що шокує Володимира Остапчука у Мукачеві – 01

Але Володимир дізнався, що деякі мешканці табору намагаються дати своїм дітям освіту, аби вони мали більше можливостей в житті.

Реклама
Читайте також:
Чим шокує, а чим здивує місто: на "1+1" анонсували програму "Інспектор. Міста" у Мукачеві

Мукачево називають найздоровішим містом України, адже тут найнижчий рівень захворюваності та довша тривалість життя. Шукаючи секрет гарного здоров’я мукачівців, ведучий буде шокований звісткою про те, що у місті торгують наркотиками.

Команда проекту спробує вийти на дилерів, одночасно перевіривши роботу місцевої поліції. Також інспектор перевірить міську лікарню, популярний серед туристів ресторан "Бограч" і виноробню. Більше – у відеоанонсі. Побачити повно програму можна буде вже сьогодні ввечері о 21:45 на каналі "1+1".

Реклама

Нагадаємо, наслідки перевірок у Мукачеві шокували багатьох.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно